Over ons

Welkom bij Esterella Jewellery, Watches and Leather Goods

@ Lanaken, Bilzen of Tongeren wordt u persoonlijk en deskundig begleid voor het maken van uw juiste keuze.  

Greetje Lathouwers en haar echtgenoot Lucien Thijs richtten in 1992 Bijouterie Esterella te Lanaken op, waardoor ze ondertussen een gevestigde waarde is. Twee jaar later kwam er de winkel Leder & Mode-accessoires Esterella bij en in 2000 gingen beide winkels na een grondige verbouwing samen. Esterella groeide stelselmatig uit tot een succesverhaal. Hoog tijd voor uitbreiding! Met de opening van twee nieuwe vestigingen in 2016, eentje in Bilzen, de andere in Tongeren, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Het ging overigens niet louter om een schaalvergroting, maar ook om een uitbreiding van ons assortiment. We breiden ons merkenaanbod uit naar andere segmenten zoals verlovings- en trouwringen, goudcollecties en horloges in zowel luxe-fashion als swiss-made.

Elke vestiging heeft zijn specialisatie, zo kan Esterella zich optimaler positioneren in de verschillende segmenten van de juwelensector.

Bij Esterella Leather Goods (enkel te Lanaken) vindt u handtassen, klein lederwaren, reisartikelen, hoeden, petten, sjaals, ceintuurs en andere mode-accessoires.

Kom vrijblijvend eens naar één van onze winkels om een kijkje te nemen!

Route Esterella Lanaken bevindt zich in de Stationsstraat 46. Onze winkel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken. Komt u vanuit Maasmechelen, Lanklaar, Dilsen-Stokkem, Dilsen, Maaseik, Kinrooi of Ophoven dan kan u de N78 volgen. Vanuit Bilzen, Diepenbeek en Hasselt volgt u de N2 en via de N77 vindt u ons vlot vanuit Zutendaal, Genk en Maastricht (NL).

Route Esterella Bilzen is gelegen aan de Genutstraat 2. Ook deze vestiging is zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot te bereiken. Via de N2 vindt u ons vlot vanuit Diepenbeek, Hasselt en Maastricht (NL). Vanuit Genk neemt u de N76 en vanuit Hoeselt, Tongeren en Zutendaal kan u de N730 volgen. Vanuit Riemst rijdt u via de N745 snel naar ons toe.

Route Esterella Tongeren vindt u gelegen aan de Maastrichterstraat 17. Uiteraard is ook deze winkel gemakkelijk met het openbaar vervoer en met de auto te bereiken. Met de N79 dichtbij bereikt u ons vlot vanuit Sint-Truiden, Borgloon, Riemst en Maastricht (NL). Volgt u de N20 dan vindt u on gemakkelijk vanuit Hasselt en Luik en via de N730 bereikt u ons vlot vanuit Hoeselt, Bilzen en Zutendaal.

Tot binnenkort in een van onze winkels!

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x