Over ons

Welkom bij Esterella Jewellery, Watches and Leather Goods

Bij Esterella Lanaken, Bilzen of Tongeren wordt u persoonlijk en deskundig begleid voor het maken van uw juiste keuze.  

Greetje Lathouwers en haar echtgenoot Lucien Thijs richtten in 1992 Bijouterie Esterella te Lanaken op. Twee jaar later kwam er de winkel Leder & Mode-accessoires Esterella bij en in 2000 gingen beide winkels na een grondige verbouwing samen. Esterella groeide stelselmatig uit tot een succesverhaal. Hoog tijd voor uitbreiding! Met de opening van twee nieuwe vestigingen in 2016, eentje in Bilzen, de andere in Tongeren, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Het ging overigens niet louter om een schaalvergroting, maar ook om een uitbreiding van ons assortiment. We breiden ons merkenaanbod uit naar andere segmenten zoals verlovings- en trouwringen, goudcollecties, uurwerken in zowel luxe-fashion als swiss-made. 

In Lanaken blijven de luxe fashion-juwelen centraal staan. In Bilzen verbreedt de focus zich naar horloges, verlovings- en trouwringen, goudcollecties en tevens ook de luxe fashion-juwelen. Zoals Calvin Klein, Swarovski, Emporio Armani, Melano, Michael Kors, Fossil, Skagen, Thomas Sabo, Moondrops, Nobless en andere. Het aanbod in Tongeren heeft ook dit assortiment maar als extra ook ‘Swiss made’ horloges als Balmain, Raymond Weil, Tissot, Hamilton, Certina, Hugo Boss, Welder en goudcollecties als Roos, Nobless, Tresoro,..... Zo kan Esterella zich optimaler positioneren in de verschillende segmenten van de juwelensector.

Bij Esterella Leathergoods @Lanaken bieden wij u  collecties handtassen, hoeden en petten, sjaals en tal van ander mode-accessoires van Merken zoals;  Michael Kors, La Pomme de Loveley, Coach, Furla, Liu Jo, Valentino, Versace Jeans, Guess, Stetson, Claymore-Koffers, Knirps,  en nog zovele meer

Kom vrijblijvend eens naar één van onze winkels om een kijkje te nemen!

Esterella Lanaken bevindt zich in de Stationsstraat 46. Onze winkel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken. Komt u vanuit Maasmechelen, Lanklaar, Dilsen-Stokkem, Dilsen, Maaseik, Kinrooi of Ophoven dan kan u de N78 volgen. Vanuit Bilzen, Diepenbeek en Hasselt volgt u de N2 en via de N77 vindt u ons vlot vanuit Zutendaal, Genk en Maastricht (NL).

Esterella Bilzen is gelegen aan de Genutstraat 2. Ook deze vestiging is zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot te bereiken. Via de N2 vindt u ons vlot vanuit Diepenbeek, Hasselt en Maastricht (NL). Vanuit Genk neemt u de N76 en vanuit Hoeselt, Tongeren en Zutendaal kan u de N730 volgen. Vanuit Riemst rijdt u via de N745 snel naar ons toe.

Esterella Tongeren vindt u gelegen aan de Maastrichterstraat 17. Uiteraard is ook deze winkel gemakkelijk met het openbaar vervoer en met de auto te bereiken. Met de N79 dichtbij bereikt u ons vlot vanuit Sint-Truiden, Borgloon, Riemst en Maastricht (NL). Volgt u de N20 dan vindt u on gemakkelijk vanuit Hasselt en Luik en via de N730 bereikt u ons vlot vanuit Hoeselt, Bilzen en Zutendaal.

Esterella is ook online actief. U kan in onze gebruiksvriendelijke webshop alle nieuwste trends op het gebied van juwelen, mode-accessoires, lederwaren en reisartikelen ontdekken.Het aanbod in de fysieke winkels is nog veel groter.

Tot binnenkort!

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x