Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe lederwarencollecties en Vaderdag cadeautip Nieuwe lederwarencollecties en Vaderdag cadeautip

NIEUWS | 6-06-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Bij Esterella Bijouterie en Mode-accessoires komen de nieuwste collecties non-stop binnen. Zo bent u steeds up-to-date met de laatste trends! De nieuwe lederwarencollecties van MICHAEL KORS en YVES RENARD zijn vanaf nu verkrijgbaar.

 

De nieuwe handtassencollectie van MICHAEL KORS zal de fans niet ontgoochelen. Tijdloos en trendy tegelijk, met uiteraard de kenmerkende Michael Kors ‘touch of glamour’. Zoekt u nog een mooie tas voor naar het werk, uw vrije tijd of een avondje stappen? Deze modieuze kwaliteitstassen zijn voor alle gelegenheden geschikt!

 

Het Belgische merk YVES RENARD is al decennialang gespecialiseerd in kleine lederwaren. Vooral de portefeuilles zijn uitgegroeid tot een vaste waarde. Gemaakt door echte vakmannen, ledersoorten van topkwaliteit, tijdloze designs… geen wonder dat ze zo geliefd zijn. Zoekt u nog een mooi VADERDAG CADEAU? Dan bevelen we de portefeuilles van Yves Renard warm aan!

 

Shop Michael Kors

 

Shop Yves Renard