Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collecties juwelen: Engelsrufer en Pandora Nieuwe collecties juwelen: Engelsrufer en Pandora

NIEUWS | 3-02-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Februari staat te popelen om te beginnen. De maand waarin de lente voor de deur staat en waarin dé dag van de liefde, Valentijn, valt. Bent u nog op zoek naar enkele modieuze sieraden die de perfecte finishing touch zijn voor uw nieuwe lenteoutfit? Of heeft u in de collectie een mooi sieraad gezien dat u graag als Valentijnscadeau zou geven / krijgen? Bij Esterella Bijouterie en Mode-accessoires hebben we de nieuwe collecties van ENGELSRUFER en PANDORA binnen.

 

Het Duitse sieradenmerk ENGELSRUFER heeft een unieke collectie ontworpen rond het fenomeen van (bescherm)engelen. Gelooft u niet direct in engelen, dan nóg zal deze erg aantrekkelijke collectie u aanspreken. Naast de originele ‘klankbollen’ zijn er nog tal van verfijnde sieraden met vleugeltjes, bedels,… In deze collectie vindt u zeker een betekenisvol geschenk voor uzelf of voor uw geliefde!

 

Het populaire Deense merk PANDORA heeft ook dit jaar weer een speciale Valentijnscollectie voorzien. Hartjes, de populairste symbolen van de liefde, staan centraal in deze collectie bedels en sieraden. Er zijn weer in elke prijsklasse special edition Valentijn items verkrijgbaar!

 

Shop Engelsrufer online

 

Shop Pandora online