Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collecties reiskoffers: Rimowa en Claymore Nieuwe collecties reiskoffers: Rimowa en Claymore

NIEUWS | 3-08-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Vertrekt u binnenkort nog op vakantie of heeft u een citytrip of enkele snipperdagen in het verschiet? Als u nog wel een degelijke, praktische maar ook mooie reiskoffer kan gebruiken, dan kan u in onze collecties van RIMOWA en CLAYMORE vast iets naar uw gading vinden!

 

RIMOWA is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage in Europa. Alle koffers, van de traditionele aluminium koffers tot de lichtgewicht koffers van polycarbonaat, worden gekenmerkt door de ribbelstructuur van de kofferschalen, geïnspireerd op de legendarische vliegmachines uit de pioniersperiode.

 

Degelijke koffers met een opvallend design… daarvoor kan u bij CLAYMORE terecht. Dit merk is sinds 2003 verkrijgbaar in Europa en staat bekend om haar hoogwaardige, lichtgewicht Polycarbonaat / ABS koffers en trolleys met “expander system” waardoor u minstens 25% meer ruimte verkrijgt wanneer dat nodig is. De kofferseries zijn in verschillende prints verkrijgbaar.

 

Klik hier en shop Rimowa online

 

Klik hier en bekijk ons aanbod van Claymore online