Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collectie lederwaren Coach en DKNY Nieuwe collectie lederwaren Coach en DKNY

NIEUWS | 20-04-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Een nieuw seizoen, een nieuwe mode… en dus ook een nieuwe handtas om uw lenteoutfit te complementeren. Bij Esterella Bijouterie en Mode-accessoires te Lanaken vindt u de nieuwste collecties lederwaren voor lente-zomer 2015 van onder meer Coach en DKNY.

 

Het Amerikaanse COACH staat al sinds haar oprichting in 1941 in New York bekend om haar luxueuze, hoogwaardige lederwaren. Authenticiteit, innovatie en functionaliteit zijn de sleutelwaarden die dit familiebedrijf hebben doen uitgroeien tot de multinational van vandaag. De nieuwe collectie voor lente-zomer 2015 biedt ruime keuze in schoudertassen, handtassen, ‘swaggers’, shoppers,… gemaakt van het fijnste leder in mooie natuurlijke kleuren of pastels.

 

Eveneens uit New York afkomstig is Donna Karan, de ontwerpster die bekend staat als één van de meest invloedrijke ontwerpers in de Amerikaanse mode. De handtassen van haar ‘prêt-à-porter’-label DKNY, opgericht in 1988, dragen de kenmerkende DKNY-stijl: modieus, trendsettend, jeugdig maar toch ook tijdloos. Dit merk dankt haar grote populariteit daarnaast nog aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de nieuwe collectie voor lente-zomer 2015 vindt u zowel eigentijdse fashion tassen met opvallende prints als prachtige handtassen met een tijdloze vormgeving. De kleuren gaan van natuurtinten en pastels (waaronder het über-trendy poederroze) tot felle kleuren zoals geel, rood en blauw.

 

Klik hier en shop Coach online

 

Klik hier en shop DKNY online