Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe collectie juwelen Thomas Sabo en Pandora Nieuwe collectie juwelen Thomas Sabo en Pandora

NIEUWS | 21-04-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De zomer is in aantocht! Bent u er al klaar voor? Bij Esterella Bijouterie en Mode-accessoires te Lanaken vindt u in de uitgebreide juwelencollectie onder meer de nieuwste zomercollecties van Thomas Sabo en de Karma Beads alsook de Pandora bedels.

 

Het merk Thomas Sabo bestaat uit vier uniek verschillende collectie's: in aanvulling op de diverse artikelen van sieraden en innovatief design van de Sterling Zilver en Charm Club sieraden collecties en de horloges Collection. De Sterling Zilveren sieraden collectie verenigt in de dames 'Glam & Soul Collection, voor de mannen Rebel At Heart Collection en de nieuwe unisex Karma Beads . Hier zijn de unieke Thomas Sabo ontwerpen en de gevoeligheid voor de trends die de exclusieve sieraden creaties karakteriseren: de nieuwe seizoensgebonden creaties en onderwerpen zijn net zo divers als het leven zelf en altijd cutting edge.

 

Eén van de populairste merken in bedels en sieraden is het Deense PANDORA. Dit merk brengt jaarlijks verschillende collecties op de markt. Momenteel ligt de nieuwe lentecollectie in onze winkel. Zoals u dat kan verwachten, zijn de bedels geïnspireerd op de ontluikende natuur: vlindertjes, prachtige bloemen zoals sleutelbloemen en madeliefjes en symbolen van een ‘nieuw begin’ in mooie pastelkleuren. Er zal ook een speciale Moederdag-collectie verschijnen. Kom eens langs in onze winkel of surf regelmatig naar onze webshop voor de laatste nieuwigheden.

 

Lukt het u niet om binnenkort onze winkel te bezoeken? Geen probleem, in onze webshop kan u 24/7 terecht!

 

Klik hier en shop Thomas Sabo online

 

Klik hier en shop Pandora online