The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service

U-BOAT Herenhorloge CHIMERA 46MM GROEN BRONZO 8527

U-boat € 3.300

Zet een icoon om je pols! Draag een Chimera! In een gelimiteerde oplage van 500 stuks, een kast van 46 mm in verouderd natuurlijk brons, lasergesneden wijzerplaat met groene secondewijzers en een 24-uurs teller.

BEWEGING
Zwitsers automatisch mechanisch verwerkt en gemodificeerd volgens de specificaties van U-BOAT. Op maat gemaakte geskeletteerde rotor. Frequentie van 28.800 BpH (4 Hz). Gangreserve van 41 uur. 26 juwelen (robijnen).

FUNCTIES
uren, minuten, seconden, datum, 24 uur. Gepatenteerde kroon-extractie pusher, gepositioneerd op 10 uur (Crown-Release System).

GEVAL
Kast met een diameter van 46 mm in natuurlijk verouderd brons. Bezel en achterkant van de kast worden bij elkaar gehouden door externe banden in de vorm van specifieke schroeven met een aangepast koptype dat aan de achterkant van de kast is gebonden. Een externe oversized kroonkurk voor een gemakkelijkere grip, met een systeem om het aan de carrure te bevestigen, vastgezet op 9 uur (gepatenteerd systeem voor het vastzetten van de kroon).

TERUG
stevig op zijn plaats gehouden door 5 schroeven die op de bezel zijn bevestigd. U-vormig aanzicht op beweging bedekt door een helder vlak saffierglas.

WIJZERPLAAT
Dubbellaagse wijzerplaat. Bovenlaag gemaakt van matbruin metaal. Lasergesneden getallen, indexen en tellers; onderste laag in geborsteld metaal.

HANDEN
uren- en minutenwijzers gemaakt van dun lasergesneden metaal op een handgeschilderd en met de hand geborsteld oppervlak; Tweedehands en 24-uurs wijzer, groen geverfd.

KRISTAL
Hoogwaardig gewelfd saffierglas behandeld met antireflectiecoating. Onderste ook in saffierglas.

WATERDICHTHEID
100mt, 10 ATM.

RIEM
Lasergesneden leer in bruin verouderd door natuurlijk proces. Gemaakt in Toscane door deskundige ambachtslieden met een grondig proces van leer- en materiaalselectie, en vervolgens volledig vervaardigd in Italië. Naden van gewaxt katoen. Breedte: 22/22mm. Band: ref. 9186/Z. Bronzen gesp op de tong. Gesp: 8142/SCHROEVEN










  • Beschikbaar in onze winkel
  • Veilige online betaling
  • Gratis levering in België vanaf € 75

Winkelvoorraad

  Beschikbaar in Esterella Lanaken (Juwelen)

Extra productinfo
Merk U-boat
Type Lederen (heren)
Kleur Brons
Referentie 8527
Beweging Automaat
Glas saffierkristal - Antireflectiebehandeling 1 kant
Wijzerplaat Kleur Bruin
Kast diameter 46 mm
Materiaal Kast Brons
Materiaal Band Leder
Band kleur Bruin
Kleur Kast bronskleur
Waterdichtheid ATM 10 ATM


Er is nog meer

Ook iets voor jou?




Recent bekeken

© 2024 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér